Introductie

Citytour Lijn 10 ‘Hop on – Hop off’ is de leukste en handigste manier om Rotterdam te ontdekken. Met de iconische, meer dan 90 jaar oude Vierassers rijd je door interessante stadsdelen en langs mooie bezienswaardigheden van Rotterdam. Onderweg uitstappen en later weer instappen is geen probleem: je ticket is een dagkaart, waarmee je van de eerste tot en met de laatste rit kan blijven genieten van Lijn 10.

De bestuurders en conducteurs/stadsgidsen van Lijn 10 zijn vrijwilligers van het Rotterdams Openbaar Vervoer Museum.
De toelichtingen onderweg zijn in het Nederlands, Engels en Duits.

De meeste trams die op Lijn 10 rijden zijn de ‘Vierassers’ uit 1931. Soms verrassen we onze passagiers met een andere historische tram uit de collectie van ons museum.

Voor meer informatie over de Stichting RoMeO kun u naar de website: https://www.stichtingromeo.nl/nl/.

Tarieven

Voor Citytour Lijn 10 ‘hop on – hop off’ koop je een dagkaart. Met deze dagkaart kun je van de eerste tot en met de laatste rit zo vaak als je wilt uit- en weer instappen op Lijn 10.

Junior 4-11: € 8,-
12+: € 15,-
< 4: € 0,-

Er zijn geen andere kortingen. OV-chipkaarten en de RotterdamPas zijn niet geldig.  Kaartverkoop bij de conducteur op de tram. Betaling contant (biljetten tot € 50,-), met PIN of met (de meest gangbare) creditcards.

De tickets van Lijn 10 zijn niet geldig op de tram/bus/metro van de RET. Voor reizen met RET zie: Producten & tarieven (ret.nl).

Rijdagen